Älsklingarna

Älsklingarna
<3

torsdag 19 augusti 2010

Tiden går fort..

Oj vad veckorna bara ramlar iväg... hinner man blogga? knappt...:P

Men en en liten snabb genom gång då.. vi har vart på 30 års kalas, ja det var nästan två veckor sedan nu, men det var trevligt, en jobbarkompis till Pontus som fyllde år.

Amanda var så go och duktig hela den sena kvällen.

Veckan med Gabriel var lite jobbig, Mest för Gabriel eftersom han hade fått svinkoppor i hela ansiktet och lite på kroppen, han fick gå på en massa penicillin, och det gjorde stor skillnad det! Han var så duktig.

Gabriel bär runt på Amanda nu med, och han börjar bli ganska duktig. Det går inte hindra honom utan i stället får man be honom att vara otroligt försiktig!

Gabriel var på cirkus under veckan med Farmor och när vi var på hundklubben, var Gabriel hemma hos Kajsa,.

Ja, hundklubben ja, Jag och Haguirre går fortsättnings Agility för Karina för att " träna ihop oss" lite. Och förra gången gick superbra, och kändes väldigt nyttigt för oss. Vi har ju inte gått någon kurs tillsammans hon och jag. Mamma var med och hjälpte mig med Amanda och ikväll blir det samma visa igen.

Amanda och jag vari kaxholmen igår, vi hälsade på Pia, en vän till familjen. Hon blev självklart glad för vi kom förbi en sväng. Sen åkte vi hem till mamma och tittade på när hon bakade sockerbullar i 4 timmar..:P

Det blev en sen, men rolig kväll i kaxholmen och efter jag gosat klart med en igelkott bebis så åkte vi hem runt 11 tiden på kvällen. Eller klockan var nog näst intill halv 12 när vi var hemma. Då fick Amanda sig ett ordentligt bad innan pappa kom hem från jobbet.

I helgen blir det tävling i Nässjö! Det ska bli superkul även om det kanske inte kommer att gå så superbra kanske?

Haguirre och jag kommer i stort sett göra något nästan varje helg nu framöver!
Det är Nässjö Agility, Forserum agility, JBK agility, sen HHK utställning och Växsjö utställning. Det är KM och det är Hundens dag.... ja det händer verkligen mycket för henne. Och vi hoppas på att det gå ganska bra, eller att hon har roligt i alla fall!!!

Ja så får man klämma in dopet bland allt hundtävlande med! ha ha ha!

Amanda upptäckte sina fötter igår, och satt länge och studerade när hon spretade runt med tårna! hon är så söt. Hon skrattar glatt nu och svarar och härmar ljud.

Nu är hon påväg att somna i sin älskade "Grod"gunga som jag kallar det för!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar